dijous, 14 de juny del 2018

TROBADA 2018


Ja hi som! Ja ha passat un any més, i de la Trobada n'hem gaudit. I ja en van 41!!!!




El temps, del tot, no va acompanyar, però el caliu, la il·lusió i la diversió no va faltar.
De bon matí, la furgo plena dels gegants, capgrossos, caixes de lots de regals, el pernil, la bici...i rumb cap a Raimat.
Els més matiners ja van començar a decorar amb els cartells dels dibuixos i dels col·laboradors, als qui estem molt agraïts per tot el que van aportar.
Després a la porta, els nostres incondicionals voluntaris, posant les enganxines a tota la gent que va arribant carregada de bosses amb el beure, el menjar, les taules i cadires pel dinar.
Realment, que bonic i magnífic és tot!
La veritat, és que s'ha de viure, s'ha de venir, I més us dic, del Pràctiques 1 s'ha de ser!
Més us podem contar quan cap allí a les 11 comença la rua pel poble. Som una escola genial, diferent, i amb una autenticitat que ens caracteritza. Seguim la tradició de mostrar els nostres gegants i capgrossos acompanyats dels grallers i tabalers, que són els nens i nenes de la nostra escola. Qui ho té això? Doncs nosaltres, la coneguda Annexa i renovada amb el nom de l'escola Pràctiques 1 de Lleida.
Més tard, amb el neguit i ganes que esperem cada any, els més grans de la nostra escola, els nens de 6è, preparant les cucanyes per a tota la resta de nens de l'escola. I mentrestant la comissió ja tenim preparat el vermut amb la seva bosseta de patates. Fila índia i a recollir-ho!
Així com la paella, que molt amablement ens prepara el nostre cuiner.
Més o menys cansats, els més grans: mestres, pares, mares, tiets, avis...descansen a la cadira fent alguna que altra becaina. Però, els nostres nens segueixen jugant i divertint-se de tot el que la Trobada els ofereix. Jocs i espectacle acompanya la tarda als nens, rient , saltant i botant.
Però la Trobada no és res sense la gran tómbola i sorteig final. Un cop més la Comissió l'hem preparat amb l'excel·lència que li pertoca. Ens hem reunit, treballat i organitzat amb una nota de deu!
I ho sabem perquè veiem un somriure als nens que se'ns eixampla el nostre cor amb una gran satisfacció.
El neguit de quantes lletres rebré amb les bosses plenes de regals. I com no! L'esperada bicicleta a qui li tocarà aquest any? A quina classe farà cap?
Perquè l'endemà a l'escola del primer que es parla és del guanyador, del que s'ha viscut i del gran dia de germanor que tota la comunitat educativa ha viscut. I ja en van 41!!!

La comissió de Trobada vol agrair la participació de tots, i la gran ajuda rebuda pel nostre Marc i la nostra Susanna!
 La comissió de Trobada.