divendres, 27 de maig del 2011

L'educació no és un conte

La FaPaC juntament amb Educació Sense Fronteres organitza els tallers "L'educació no és un conte" a través dels quals les AMPA podreu aprendre a utilitzar els contes com una eina per treballar valors. Són gratuïts i es faran arreu del territori. Les preinscripcions són abans del 30 de juny!
Es realitzaran 7 tallers de dues sessions cadascun a diferents poblacions de Catalunya, a concretar en funció de la demanda. Es realitzaran durant els mesos d'octubre i novembre.
OBJECTIUS
Amb aquests tallers les AMPA tindreu l'oportunitat de descobrir com els contes poden motivar i ens poden ajudar a fomentar la solidaritat amb els fills i filles, provoment la participació i motivant la seva reflexió. A més, aquesta iniciativa pretén contribuir al desenvolupament d'una ciutadania solidària i compromesa amb els Objectius del Mil·leni.
PARTICIPA!
Qualsevol AMPA federada podeu participar-hi. Només us heu de preinscriure abans del 30 de juny posant-vos en contacte amb la vostra coordinadora territorial indicant: nom de l'AMPA, població i número de persones inicialment interesssades.
Es farà una inscripció per AMPA, però hi podran participar al taller diferents membres de la mateixa.
Els tallers compten amb la col·laboració del l'àrea de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona i de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.