dijous, 6 d’octubre de 2011

Taller contacontes d'educació sense fronteres

Benvolguda comunitat educativa,

Us  fem arribar aquesta carta de la FaPaC. Qui hi estigui interessat pot parlar amb la Carme Vidal per tal de formalitzar la reserva.

Benvolguts pares i mares,

Com vam informar al mes de juny, el Taller contacontes es durà a terme a Lleida el dia 15 d'octubre a l'Escola la Mitjana de Lleida al barri de Pardinyes. Es realitzaran dos tallers. El primer de les 9.30 h a les 11'15 hores- En aquest només podran participar-hi com a màxim 3 persones de cada AMPA - si esteu interessats encara queden algunes places per omplir- podeu fer la vostra reserva fins que s'esgotin les places.(trucant al 973232359 o per e-mail lleida@fapac.cat) I el segon de les 11'45 h a les 13'30hores, que a part de les persones del primer taller, si podran afegir totes aquelles persones que hi estiguin interessades.
Com a recordatori dir-vos que les dues sessions són gratuïtes. Els tallers són per apendre a utilitzar els contes com a eina per a treballar valors i que podràs fer servir tant a casa com a la teva AMPA. Descobriràs com els contes poden motivar i ens poden ajudar a fomentar la solidaritat amb els fills i filles promovent la participació i motivant la seva reflexió. Amb aquest taller contacontes, la FaPaC i Educació Sense Fronteres presenta un programa que pretén contribuir al desenvolupament d'una ciutadania solidària i compromesa amb els Objectius del Mil.leni.

Què és treballarà?
- Aprendre a explicar contes
-Com fer dels contes un recurs per a treballar la solidaritat i la interculturalitat.
-Com fomentar la interculturalitat des de l'AMPA

Què s'ofereix a les AMPA?
- Materials i recursos didàctics de suport
- Un segell d'AMPA solidària per totes aquelles que participin en els dos tallers
- Un espai de Fòrum a la web d'Educació Sense Fronteres on podràs intercanviar experiències,  descarregar-te material i posar-te al dia dels Objectius del Mil-leni.

Salutacions,

FaPaC-Lleida