dimecres, 23 de gener de 2013

CARNESTOLTES 2013 AL 'PRÀCTIQUES 1'


Benvolgudes famílies,

El Carnestoltes 2013 s’apropa i us volem convidar a participar en tot el que fa referència a l’esdeveniment, amb la Rua organitzada per l’Ajuntament de la nostra ciutat del dia 9 de febrer com a punt culminant.

En primer lloc, us volem informar que aquest any s’estan duent a terme tots els preparatius a partir d’un projecte d’escola en què participa tota la comunitat educativa. A partir del centre d’interès sobre la figura de l’artista Joan Miró, en les hores del projecte de plàstica s’està elaborant la disfressa per a tot l’alumnat (que també ens servirà per a la Trobada), així com les figures de la carrossa.  El cost de tot plegat va a càrrec de forma conjunta entre l’escola i l’AMPA.

Pel que fa a la disfressa dels adults que acompanyaran els infants, s’habilitarà el menjador del centre durant la tarda del dia 1 de febrer, entre les 15.30 i les 19.00h, perquè tothom qui vulgui la pugui fer.

Hi haurà un full d’instruccions per fer la disfressa a la vostra disposició, a més del material per realitzar-la (roba, pintures, pinzells, estisores,…). Per facilitar la tasca, s’habilitarà un servei de custòdia a partir de les 17.00h al mateix gimnàs del centre o al pati. També es podrà optar per recollir gratuïtament la roba i el full d’instruccions per fer-s’ho tot a casa.

Per poder fer una previsió d’espai i material per divendres, dia 1, us demanem que lliureu el paper que els nens han dut a casa, o bé envieu un correu electrònic a la bústia de l'AMPA (ampa.annexa@gmail.com) amb les dades següents, abans de divendres 26 de gener:

NOM ALUMNE-1 i CURS
NOM ALUMNE-2 i CURS

Trieu una opció:

a) CONFIRMO L’ASSISTÈNCIA al taller per a l'elaboració de la disfressa de Carnestoltes que es farà el dia 1 de febrer:
- Entre les 15.30 i les 17.00h. Nombre d’adults que vindran
- Entre les 17.00 i les 19.00h. Nombre d’adults que vindran
Indiqueu també si necessiteu SERVEI DE CUSTÒDIA a partir de les 17.00h

b) RECOLLIRÉ la roba i les instruccions per realitzar la disfressa a casa

Esperem comptar amb la participació de tothom!

Marisol Elvira                     Macià Pelegrí
Directora President AMPA