dimarts, 28 de maig de 2013

Jornada esportiva del 18 de maig

Dissabte 18 de maig fou una intensa jornada d'activitats esportives, que us expliquem breument tot seguit:

MILLA URBANA

Durant el matí de dissabte, uns quants alumnes que havien estat preseleccionats al centre van participar en la ja tradicional Milla Urbana a la ciutat de Lleida. Els nostres esportistes van quedar en molta bona posició en les diferents categories, tant masculina com femenina. Cal destacar, però, la 3a posició de l'Abril Costa Bou en aleví femeni. 
Moltes gràcies a tots per participar-hi!

(Més fotos).

COPA DE VOLEI

Dissabte al matí, l'equip aleví femení del Pràctiques 1 es va proclamar campió de la Copa 2013 de Voleibol, competició en format d'eliminatòria que van començar a disputar al mes d'abril.

Després de 5 eliminatòries, van arribar a una final al millor de tres equips (un triangular), dins la qual estàvem representats pels 2 equips de l'escola.

Finalment, els nens i nenes es van adjudicar la Final, després de guanyar els partits corresponents els equips del Pràctiques 1 mixte i al Dominiques, i havent-ne eliminat anteriorment als potents equips del Claver.

Les components de l´equip campió són: Abril Costa, Mar Burgués, Alba Marco, Laia Lázaro, Núria Curcó, Carla Clavé i Sara Solsona.

En Rubén Eritja, l'entrenador, destaca el bon paper de l'equip mixte que, tot i estar format per jugadores alevins encara de 1r any i un jugador masculí, va assolir un excel·lent 3r lloc. Aquest equip mitxe està format per: Clàudia Mateo, Gemma Vidal, Isabel Domingo, Shirley Zhu i Marçal Morales.(Més fotos)

COPA DE BÀSQUET

Els nens i nenes de Multiesport van jugar en el Pavelló de Cappont la Copa de Bàsquet en la categoria de prebenjamins. Tot hi ser a un horari poc habitual -a les 9 de la nit- tant els del Pràctiques 1 com els del Mater Salvatoris, els seus rivals, van oferir un emocionant partit.

Per a aquests nens i nenes de 6 i 7 anys, va suposar una gran experiència, i força dura ja que, durant el mateix matí de dissabte, alguns d'ells van jugar un altre partit i van participar, a més, en la Milla Urbana.

Els nens i nenes del Pràctiques 1 van jugar  de manera molt activa i constant sense deixar de lluitar cap pilota i atacant i defensant en tot moment. La clau del partit va ser l'encert d'un envers l'altre. Tot i que el Pràctiques ho va provar no va tenir tant d'encert i això és el que va marcar el partit amb vàries canastes de diferència.

Segons paraules del Marc, l'entrenador del Pràctiques 1, "no es podia jugar millor!!!! L'equip ha donat el 110% i la sort en els llançaments ha declinat la balança!!! Estic orgullós de tot l'equip per la gran feina feta, durant tot el curs, perquè s'ha vist una progressió individual i col·lectiva!! Són uns campions!!! I, sobretot, vull donar les gràcies a tots els pares i mares per fer tot el possible per assistir-hi i animar en tot moment en en tots els partits".Salut i esport!