divendres, 14 de juny de 2013

Resum de la Cloenda d'Extraescolars

Divendres passat vam celebrar l'Acte de cloenda de les activitats extraescolars.

Durant una hora i mitja els nens i nenes van compartir amb tots nosaltres el que han treballat tot el curs en aquest temps no lectiu, ja sigui a nivell esportiu com artístic.

Va ser una tarda d'agraïments per a tots els monitors i mestres que han dirigit cadascuna de les activitats, agraïments per als nens i nens que hi han participat i, també, per als pares i mares que sempre hi doneu suport.

El teatre era ple!!! I, actuació rere actuació, fotografia rere fotografia vam aplaudir la bona feina feta pels  nostres fills i, també, ens vam emocionar amb la seva alegria i bon humor encomanadissos.

Recordem-ho tots plegats, novament!!

Actuació del Grup de cantaires Cantem i Ballem
Gràcies Carme!

Lliurament de premis del 5è Concurs de Presentacions de Power Point, dintre de l’activitat d’Informàtica, als treballs El volcans i L'Univers (si voleu mirar els treballs, els podeu baixar des d'aquests enllaços)

Enhorabona Teo, Quim i Bruno!
Gràcies Raquel!Lliurament de records a tots els monitors que han dirigit les activitats extraescolars esportives: Natació, Multiesports, Futbol sala, Voleibol i Bàsquet.

Gràcies Joan, Laura, Jordi, Marc, Agustí i Francesc Manel!

Representació de “EL MÀGIC D'OZ a càrrec del Grup de teatre de cicle mitjàRepresentació de “L’ALEGRIA QUE PASSA”a càrrec del Grup de teatre del cicle superior
Gràcies Jordi!!


I, finalment, la cloenda de l'acte, a càrrec del Grup de Grallers i Tabals


Gràcies Ignasi!


Podeu veure més fotos de l'acte de cloenda aquí.

I, per acabar, podeu veure els videos resum de totes les activitats extraescolars (Gràcies Joanjo!):