dijous, 6 de març del 2014

L'AMPA és Escola


En el marc del projecte "Famílies amb veu" (de la Fundació Jaume Bofill), s'ha realitzat un estudi entre una mostra altament representativa d'AMPA (més del 40% de centres de Catalunya, entre ells, la nostra escola) i d'equips directius (50% del total) de centres públics, concertats i privats que imparteixen escolarització obligatòria.

Aquestes il·lustracions tan eloqüents mostren significativament l'aportació de les AMPA en l'educació dels nostres fills i filles.

Si cliqueu a cada imatge, les podreu veure més grans i amb detall.










L'AMPA és una entitat en renovació constant atès que les famílies hi compartim només uns quants anys d'un projecte d'escola molt més gran. I és justament aquest relleu un dels seus punts forts; un relleu que li permet adaptar-se a les noves necessitats que apareixen i que planteja la societat, a les noves famílies que formem part de l'escola.

Aprofitem aquest post, doncs, per recordar-vos que totes les famílies de l'escola som AMPA i que, per tant, tota voluntat de col·laboració sempre és benvinguda. Calen sempre nous caps, noves idees i noves mans per dur a terme tota la feina que reflecteixen aquests dibuixos i moltes altres coses més fruit del vostre granet de sorra particular.