dilluns, 25 de maig de 2015

LA TROBADA, projecte finalista en la 3a edició dels Premis FAPAC. Necessitem el teu vot!!

Benvolgudes famílies i comunitat educativa,

Ara que s'atansa LA TROBADA us hem de comunicar que, justament aquest projecte, ha estat seleccionat com a finalista en la 3a edició dels Premis FAPAC, en la modalitat 'Tothom a l'AMPA'.


Aquests premis volen premiar les accions educatives i participatives de les AMPA associades, desenvolupades durant el curs 2013-2014. De fet, "La Trobada" ja fou senyalada en el Mapa de 'Famílies en xarxa', elaborat per la Fundació Jaume Bofill. "La Trobada", en el mapa de 'Famílies en Xarxa'.

Creiem que LA TROBADA és una de les activitats més importants i singulars de la nostra escola, quant a la participació i convivència de tota la comunitat educativa. És per això que us convidem a donar-hi el vostre suport votant el projecte.


Ho podeu fer des de l'enllaç següent: DÓNA EL TEU VOT.

Confiem rebre molts suports que ens ajudin a ser mereixedors d'aquest guardó.

Podeu fer difusió i demanar suports a tothom qui considereu oportú. El termini per fer les vostres votacions finalitza el 15 de juny.

Aprofitem l'avinentesa per agrair de tot cor a la Comissió de Trobada el seu esforç i dedicació per mantenir viu, any rere any, l'esperit d'aquesta Festa!!

Moltes gràcies!

-----

Notícia publicada a La Mañana, el 29 de maig de 2015

-----

Carta de felicitació i suport de l'Alcalde de Lleida