divendres, 28 d’octubre del 2011

Premis Abacus

Ahir dijous dia 27 d'octubre es van entregar els premis Abacus Educació 2011 a l'auditori de l'Once (Barcelona). Dels tres finalistes, va estar guardonada la nostra escola. Aquí teniu una foto de l'acte. Si voleu veure el premi escultura, podeu passar per l'escola.
Són moltes les persones que en el decurs d'aquests 166 anys han treballat i unit esforços per tirar endavant aquesta escola: pares i mares, nens i nenes, professorat. És a totes i cadascuna d'elles que els hi correspon aquest premi.
Moltes felicitats!!
Equip directiu.


Peu de foto adjunta (d’esquerra a dreta). Vicent Sanchis, vicepresident d’Òmnium Cultural; Anna Martínez, vicepresidenta d’Abacus cooperativa; Àngel Mestres, president d’Abacus cooperativa; Àngels Saldaña, cap d’estudis de l’Escola de Pràctiques I; Andreu Ibarz, director general de Blanquerna-URL; Xavier Grau, delegat territorial d’ONCE Catalunya; Marisol Elvira, directora de l’Escola de Pràctiques I; Arcadi Oliveres; Gemma Lienas, escriptora i representant del jurat; Serrat Camps, directora general de SUARA cooperativa; Lluís Font, secretari de Polítiques Educatives; Carles Bonet, president d’Amics de la UNESCO de Barcelona.

5 comentaris:

Família Arqué Freixes ha dit...

Moltíssimes Felicitats!!!!

Família Lázaro Rosell ha dit...

Anem sumant i sumant...i en aquests temps...encara hem de sumar més entre tots...Apa a gaudir!

Família Lázaro Rosell

Familia Galarza Vaca ha dit...

Felicitacions a tot l'equip!!!

Anònim ha dit...

Família Pelegrí-Torrent

Mooooooltes felicitats!!!

Ester Segu´es ha dit...

Felicitats, això està molt bé!!!!