dimecres, 6 de juny del 2012

Jornada reivindicativa II

El 7 de juny, Acampada Escolar per l’educació pública i de qualitat

Diverses comunitats educatives d’escoles de Lleida, davant les mesures que es plantegen sobre l’ensenyament públic, emprendrem el proper dijous 7 de juny una jornada lúdica i reivindicativa a cadascun dels centres, on és previst, en molts casos, que les famílies passem la nit.

Estem aconseguint sumar diferents escoles, de Lleida i d’arreu, en aquesta acció per tal de tenir més força i que s’escolti la nostra veu de dissidència.

Cada AMPA està organitzant pel seu compte i en cada centre espais per reflexionar el dia 7 de juny sobre l’educació pública (assemblees, xerrades…) i altres activitats per fer partícips a les nostres filles i fills d’aquesta reivindicació col·lectiva (teatre, contacontes, jocs, murals, concerts,…).

Llistat provisional de Comunitats Educatives que, fins a dia d’avui, s’han afegit a la jornada (com a mínim, una desena més estan treballant la proposta). Per ara, fan nit a l’escola St. Jordi, Països Catalans, Espiga i Ciutat Jardí. Altres escoles s’hi sumen amb activitats: Alba, EB Secà St. Pere, Creu del Batlle, Parc de l’Aigua, Joc de la Bola, Pràctiques I, Pinyana, La Mitjana, Parc del Saladar, Escola St. Salvador, Màrius Torres, Camps Elisis, Riu Segre i Pardinyes. També s’hi han sumat estudiants de la UdL, que estan valorant quines activitats porten a terme.

Divendres 8, les escoles participants emprendrem una reivindicació conjunta. Ens trobarem a les 10h a la Pl. Sta Tereseta i a les 12h a la Pl. de la Pau. Si no apareix la vostra escola, envieu-nos un correu

AcampadaEscolar@googlegroups.com
Manifest defensem l'escola
Recull d’activitats per al dia 7 escola per escola
Vídeo presentació a Lleida TV
Podeu difondre el cartell per penjar a totes les escoles
http://groups.google.com/group/AcampadaEscolar
Esdeveniment al Facebook
I al Twitter, podeu seguir @AcampadaEscolar i participar utilitzant hashtag #AcampadaEscolar