divendres, 9 de maig del 2014

Com podem millorar l'educació dels nostres fills?


La Fundació Jaume Bofill convida tothom a participar en el I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L'EDUCACIÓ de Catalunya, que se celebrarà el proper dissabte 24 de maig en una jornada matinal, de 9:30 a 14:00 a l’Institut del Teatre de Barcelona on podreu venir amb tota la família.


El projecte “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona, organitzarà aquesta trobada que vol posar de manifest a tota la societat i els representants de l’Administració, l’existència, les capacitats, la veu, la feina i el valor de les AMPA i les famílies en la vida escolar.

Us recordem que l'AMPA de l'Escola Pràctiques 1 ha col·laborat amb la Fundació Jaume Bofill mitjançant enquestes i documents i que, recentment, va senyalar La Trobada com a exemple de bona iniciativa per millorar l'entorn educatiu dels nostres nens. Vegeu la notícia que vam publicar al nostre blog aquí.

Les famílies que estigueu interessades a participar, us podeu posar en contacte amb la Junta de l'AMPA, o us podeu apuntar sols o amb tota la família omplint el formulari d'inscripció aquí.