dimarts, 20 de maig del 2014

Temporada de Volei al Pràctiques 1

Benvolgudes famílies,

Ja s'està acabant la temporada de voleibol de les nostres jugadores. Una temporada marcada tant per la gran actuació del nostre equip BENJAMÍ, el qual només ha perdut un partit de tots els que ha disputat, com pel gran paper que ha realitzat l'equip ALEVÍ, que va arribar a semifinals i va perdre per un ajustadíssim 2-1 davant del Claver (que, finalment, es va proclamar campió).

L'Equip Benjamí està format per: Aina Sosa, Allison Chambra, Andreu Colominas, Rosa Mari Pelay, Ainhoa Blázquez i Maria Solsona. Destaquem la seva aportació en alguns partits amb l´equip aleví, oferint un nivell més que acceptable.

Quant a l'Equip Aleví, el formen: Clàudia Mateo, Isabel Domingo, Gemma Vidal, Shirley Zhu i el Francesc i l'Arnau, dos alumnes de l'Escola Espiga, remarquem que després de la 1a i la 2a Fase, van acabar com a líders de la classificació general. Només els nervis puntuals en un partit a cara o creu, van aturar la progressió tan brillant d'aquest equip.



Voldria agrair la col·laboració i entusiasme tant de les jugadores, dels pares i mares, de l'AMPA i de la mateixa escola.

Rubèn Eritja
Entrenador de Volei

Més fotos dels partits finals del 10/05/2014