dilluns, 30 de maig del 2016

Resum de la temporada de Volei. Curs 2015-2016

Nova temporada, nous reptes!

Aquest curs va començar amb un canvi important. El Rubén ens va passar la pilota a la Raquel i a la Maria, dues exalumnes i jugadores que practiquem aquest esport actualment. 

En un inici, les coses no van ser fàcils; però a mesura que el curs avançava anàvem assolint grans èxits i, sobretot, millores en el joc. Tenim sort de comptar amb aquests grans jugadors i jugadores que posen un gran esforç i moltes ganes. Gràcies a ells i elles hem après a ser millors entrenadores.


Equip Benjamí

Comencem pels més petits -però no per això menys importants- l’Equip Benjamí Mixt ens ha demostrat que, mitjançant el treball constant, s’obtenen grans resultats.

Els membres d’aquest equip han estat: Aya ZoubirBiel CostaMiquel VíctorPaula Blázquez i Nancy Aduku.

L’equip ha estat capaç de guanyar la lliga i la copa. Un gran honor per a tots nosaltres!

A més a més, cal esmentar que gairebé tots han fet acte de presència a categories superiors, enfrontant-se als més grans sense cap mena de por! Enhorabona!

Els Equips Alevins ens han fet reviure la passió del volei des de ben petits. Ens han transmès les ganes intenses de jugar, millorar i lluitar fins a l’últim moment. 

Els membres d’aquest equip han estat: Laura YllEloi CamarasaAndreu ColominasLaia PlazaMaria SolsonaNúria BarbuAina SosaTeo MuldersSara BencheriffTeressia RugendoIrene DomingoRosa Mari Pelay, Ainhoa Blázquez.

Durant la temporada, hem anat fent diversos equips perquè tots juguessin entre ells i elles, fent així un equip unit que ha aconseguit, novament, la lliga i la copa.


Equip Aleví 
A més a més, fem una menció especial a l’èxit de viure l’oportunitat d’assistir al Campionat de Catalunya Escolar. Participar-hi ha estat un premi a tot l’esforç invertit durant la temporada. Però encara estem més contents d'haver aconseguit el Tercer lloc!!!


Tercers al Campionat de Catalunya de Volei Escolar!!

Agraïm a tots els pares i mares tot l’esforç dedicat durant la temporada i el compromís demostrat fins ara.

Moltes gràcies pares, mares, jugadors, jugadores! Ha estat tot un plaer!

Raquel i Maria
Entrenadores de Volei a l'Escola Pràctiques 1

1 comentari:

agus ha dit...

Gràcies Raquel i Maria, Els pares us estem molt agraits, heu fet que els nostres fills hagin sigut més feliços i millors persones.
Fins l'any que ve.