dilluns, 5 de juny del 2017

ACTE DE CLOENDA DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2016-17


      El passat divendres 26 de maig vam celebrar a l’Espai 3 (antic convent de Santa Teresa) l’acte de cloenda de les activitats extraescolars del curs 2016-2017. Que ràpid han passat els mesos!
La Rosa Mari Pelay i la Rebeca Gómez  van presentar l’acte i ho van fer realment molt, molt bé.
      Va començar amb una
mostra de l’alumnat de gralla i tabal, que ens van fer picar de mans i ballar asseguts a les butaques del Teatre com si fóssim realment de festa major. Gràcies, Pep, un any més.
Després vam veure un vídeo de
l’activitat de Hello English que ens va permetre comprovar que la Maria s’hi ha esforçat d’allò més: colors, números, cançons, presentacions, quin temps fa... i tot això amb només una hora a la setmana! Gràcies també, Maria!
      Una gran demostració de balls moderns del grup de la Guiomar ens va deixar amb la boca ben oberta. Quin ritme i quina sincronització!
Tot seguit, vam veure un passi de fotografies dels equips de futbol. Un any més hem vist com a través d’aquest esport transmetem valors com la generositat, el treball en equip, l’esforç. És realment emocionant veure la motivació, que cal agrair, un cop més, al Miquel Àngel i al Marc.

       Els
equips de voleibol també han demostrar la seva vàlua: enguany és subcampió Nacional escolar !! Una veritable mostra del resultat aconseguit amb la dedicació, l’esforç i la tenacitat. Gràcies Raquel i Maria!


El grup de
teatre ens va representar l’obra Sense guió, la Maria ens va explicar que l’han construït com a resultat del treball de clown i el mim que han fet aquest curs i, de veritat que donem fe que han treballat força. L’obra va ser molt molt divertida i això no s’aconsegueix sense la dedicació i el treball dur de la directora, però també d’actrius i actors.

                                                     L’any que ve... més!!

Gràcies a tots els monitors i monitores que, a banda de professionalitat, acompanyen els nostres nens en aquestes activitats amb molta estimació... i això es nota en l'alegria amb què hi participen!!!