dijous, 22 de juny del 2017

CONCERT DEL GRUP DE PERCUSSIÓ A L'ORFEÓ LLEIDATÀ

Abans d’ahir a la tarda, varem fer el concert de cloenda d’un projecte cultural impulsat per l’Orfeó Lleidatà patrocinat per “La Caixa” i portat a terme per l’escola de Música Sicoris de la mà de Yolanda Garcia i Carme Vidal.

És tracta d’un projecte artístic de les diferents escoles de: dibuix, música, corals,… del barri antic per portar-lo a terme a les escoles de primària del mateix barri.
A Pràctiques 1 la nostra escola, varem començar a finals de Gener i l’hem dut a terme fins a final de curs, l’hem fet de petita percussió i cant.
L’objectiu es com més nens puguin tenir al seu abast, aquestes pinzellades de cultura artística, més els podrem ajudar a enriquir com a persones, treballant:  valors, normes, actituds , treball amb equip i com no les tècniques de l’activitat.

Esperem , desitgem i treballarem per poder-ho portar a terme el proper curs.

 Aquesta petita actuació, la repetiran el Dijous dia 22 a les 8 de la tarda al Jardí del Convent de Santa Clara, on té la seu l’Escola de Música Sicoris (C/Lluis Besa,7), amb motiu del final de curs d’aquesta escola de música. 






Si voleu saber  més informació sobre aquest projecte podeu consultar les notícies als següents enllaços: