dijous, 2 de juny de 2016

Resum de la temporada de Futbol Sala Aleví. Curs 2015-2016

Futbol Sala Aleví

Aquest any, a Futbol Sala, hem tingut amb els alevins una grata sorpresa.

L'any passat, veient el nombre de nens de 4t que teníem jugant a futbol sala, se'ns feia impossible pensar que tinguéssim un equip aleví per a aquest curs. Però... ja se sap..., fins a l'últim moment les coses poden canviar! I és que, en començar el curs, un grup de nens de 5è s'hi van apuntar a i van fer possible poder fer el nostre equip de Futbol Sala Aleví.

El primer repte amb què ens vam trobar va ser que era un grup amb moltes ganes... però que mai no havien jugat a Futbol Sala!!!Els nens que han format aquest equip han estat: Honour Adagbasa, Andreu Colominas, Miguel Angel Flores, Ismael Karrad, Carlos Lemos, Lucas Macedo, Geovanny Valdez i Oubaid Zehaf.


A la categoria d'aleví ja comencen a haver-hi uns conceptes teòrics i tècnics. Amb molt d'esforç dels nens i dels entrenadors, hem intentat treballar-los des del principi, des de la base i des del més bàsic, i anar incrementant-los i perfeccionant-los a poc a poc.

Els resultats han estat sorprenents, perquè hem passat d'un equip sense experiència amb un nivell molt principiant a mostrar moments i punts d'un equip de nivell més alt, creant jugades, desenvolupant un joc propi, etc.

Hem insistit en el treball individual, però també d'equip al mateix temps; en l'esforç individual i també, en el de grup, esforçant-nos a recuperar pilotes, a animar el company, a no rendir-nos... 

Com a totes les coses, alguns nens ho han anat assolint abans i d'altres encara estan en el procés; però l'important és que ho segueixin fent.

Hi ha molta feina al davant i tenim una visió de futur amb aquest grup, per continuar preparant per al curs vinent un equip amb més experiència, segur! i amb més recorregut en el camp, que mostri una altra progressió, ja que partirà d'un punt molt superior al que va començar i que, de ben segur, donarà molts bons resultats.

Ells, els nens, no són totalment conscients de la progressió que han anat fent; però des de fora s'ha vist el treball que han anat desenvolupanet en l'àmbit individual i, sobretot, col·lectiu.

Seguiu així nois!!! Aneu per bon camí!!!

Marc Díez i Miquel Àngel Colominas
Entrenadors de Futbol Sala