dijous, 2 de juny de 2016

Resum de la temporada Futbol Sala Benjamí. Curs 2015-2016

Aquest any, ha estat molt diferent de l'any passat amb els benjamins.

L'any passat, tot just érem 6 als partits... i amb molta sort!!! En canvi, aquest curs, hem pogut jugar gairebé amb dos equips!!! Es pot dir que hem estat colla als partits.

Durant el curs hem tingut uns grans reforços, provinents de 3r i algú de 4t. Per a alguns d'ells era el seu primer any en el Futbol Sala; però, en general, a molts se'ls notaven unes bones hores d'haver estat jugant al pati o a la plaça que, sumades amb les ganes de jugar, han fet que els equips tinguessin un molt bon resultat!!!

En principi vam establir dos equips: un format per nens de 3r i un altre format per nens de 4t, amb la possibilitat que algun jugador d'un dels equips pogués reforçar o complementar de manera esporàdica a l'altre equip. Però, a poc a poc, vam anar veient que funcionaven molt bé barrejats i, en els últims partits, vam fer que juguessin tots junts i va ser un èxit. El seu nivell va millorar molt, gràcies al fet que també aprenen uns dels altres.

Els nens i nenes que han participat aquest curs són: Wisdom Adagbasa, Marc Burov, Alexander Galarza, Isaac Ramírez, Aitana Rdriguez, Aniol Cabezas, Francesc Camí, Pau Celdran, Lionel Encinas, Abdelhak Miloudi, Oriol Reig i Laurehtiu Rostas.

Estem contents perquè sabem que és un gran esforç passar del joc de pati o a la plaça a començar a jugar i haver d'aprendre conceptes de joc i agafar destresa amb la pilota amb tan poc temps, però ho han aconseguit!

No tots van al mateix ritme ni estan al mateix nivell, però a poc a poc i amb esforç i feina ho estaran. I, si segueixen amb el mateix entusiasme i actitud, entre tots aconseguiran aprendre coses noves i passar-s'ho bé, que és realment l'objectiu.

Tenim un llarg camí perquè, com diem sempre, cada nen i nena té el seu ritme i diferents circumstàncies que ens marquen; però amb l'esforç i les ganes de fer i treballar es poden superar molts obstacles.

Ha estat un grup amb moltes ganes d'aprendre i jugar. De vegades... massa i tot!!! i ha calgut posar-hi una mica d'ordre, situació normal en les seves edats. Però han demostrat, tot i ser tan petits, un ferm compromís en cadascun dels entrenaments i partits. Podien tenir exàmens o una pila de deures que no els impedien venir a entrenar, i aquesta actitud i feina a poc a poc s'han anat veient en el decurs dels partits.

Volem donar les gràcies als pares i mares que han donat suport a l’equip a cada partit, col·laborant i participant de manera activa amb els nens, animant-los i motivant-los cada dissabte, i que, en alguna situació de necessitat els han fet d’entrenadors.

MOLTES GRÀCIES!!!

Marc Díez i Miquel Àngel Colominas
Entrenadors de Futbol Sala