dissabte, 20 de juny del 2015

Acomiadem el curs 2014-2015...

Benvolgudes famílies,

Acomiadem aquest curs escolar durant el qual hem viscut tantes coses bones i on les famílies hem gaudit treballant juntes al voltant de diferents projectes.

Les disfresses de Carnestoltes han suposat un repte molt ambiciós, però engrescador alhora. Moltes mares i pares (també alguna àvia i tieta) heu col·laborat colze amb colze en la confecció d'uns complements molt ben dissenyats, però gens fàcils de realitzar.




Gràcies al treball en equip i al muntatge en cadena hem aconseguit crear del no-res unes disfresses molt lluïies.


Però la feina ha estat compartida, ja que els nens i nenes, amb els seus tutors a les classes, han donat a les disfresses de Capgrossos de la Seu i als Marraquets el seu toc personal amb la decoració i la pintura finals.

Estem molt contents amb el resultat!! Moltes gràcies a tots!!!

Tot esforç, però, té la seva recompensa... I per les nostres boniques disfresses i per la magnífica carrossa que vam muntar amb la Seu Vella com a figura principal hem estats premiats amb el Segon premi de la Rua de Carnestoltes de la ciutat de Lleida 2015. És fantàstic!!!


I ens ho vam pasar tan bé a la Rua d’enguany que vam voler repetir la passejada a la Batalla de Flors de la Festa Major de Lleida. Ha estat el primer any que sortim, però de ben segur no serà l'últim!!



Les Sessions de conversa en català adreçades a persones immigrades també han estat una novetat. Gràcies al voluntariat del Consorci de Normalització Lingüística de Lleida, hem pogut començar una activitat necessària per afavorir la integració i el coneixement mutu, ja que pensem que la millor arma per vèncer les pors és la comunicació. 

Volem animar a totes les mares i pares que no coneixen prou bé el català a practicar-lo en aquestes sessions.

Les Activitats Extraescolars Esportives ens han donat moltes alegries enguany. Els nens i nenes representen a l'escola i aprenen valors com la companyonia, l'esforç, el treball en equip, compartir, saber guanyar i perdre... Un complement bàsic al treball que es fa a les aules.

Animem als pares de l’escola a inscriure els vostres fills i filles a les activitats esportives. Elles i ells us ho agrairan!!!

L'any vinent –i com a novetat– volem reintroduir els Escacs com a activitat esportiva per donar suport a l’acció educativa que dur a terme l’escola en aquest terreny.

Ens queden reptes pendents per a l’any vinent. Volem col·laborar amb l’Escola en la decoració del pati dels més petits. Ja s'ha començat amb el "jardinet vertical" i la decoració de la paret de la font però no pararem fins aconseguir que tots els racons del pati tinguin el seu encant.

Us desitgem molt bones i merescudes vacances i ens retrobem el curs vinent, amb nous projectes i noves ganes de continuar treballant i col·laborant amb la nostra escola.

Bon estiu!!