dijous, 4 de juny del 2015

Resum de la temporada dels equips de Volei de l'Escola

Per Rubèn Eritja

Ja hem arribat al final d'aquesta temporada 2014-2015 d'entrenaments i de competició als Jocs Escolars de Voleibol.

Podem dir que ha estat un gran èxit, tant a nivell de progressió dels nostres jugadors i jugadores, com de resultats!!

Pel que fa al nostre Equip Aleví Mixte, destaquem primerament que és un grup molt “jove”, ja que la major part dels seus integrants encara són a la categoria benjamí. Però, tot i això, l'equip ha estat capaç de quedar sotscampió de Lliga, del Torneig de Sant Jaume, i campió de la Copa, lluitant davant d'equips de major edat i envergadura.

Per sobre de tot, assenyalem el nivell que han assolit al final de temporada, tant als entrenaments dels dilluns i dimecres com als partits dels dissabtes.

Els integrants del grup aleví mixte han estat: Elena Fernández, Ainhoa Blázquez, Laia Plaza, Irene Domingo, Andreu Colominas, Maria Solsona, Rosa Mari Pelay i Aina Sosa.



Respecte a l'Equip Benjamí Mixte, cal felicitar a tots els seus jugadors, ja que tot i ser el primer any que s'han introduït dins el minivolei, tots ells han experimentat una evolució espectacular, assolint sobradament els objectius tant a nivell individual com d'equip.

Fruit d'aquesta evolució, es van endur el Trofeu com a primers classificats en la competició de la Copa, un fet inaudit en equips de 1r any.

Els integrants del grup benjamí mixte han estat: Núria Barbu, Nancy Aduku, Laura Yll, Lídia Burova, Biel Costa, Paula Blázquez, Miquel Víctor, Núria Fernández i Yasmina Del Pozo.


I, per acabar, destaquem i felicitem sens falta també al grup de pares, a l'AMPA i a l´Escola, ja que sense el seu suport no hagués estat un any tan productiu.

Fem també una menció molt especial al gran suport i feina que ha realitzat el Marc Díez, ja que la seva aportació als entrenaments ha contribuït al canvi de qualitat dels nostres alumnes de volei.

Moltíssimes gràcies, Rubèn!!

Podeu consultar més fotos de les competicions finals de tots dos equips aquí